Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Extra Skialpstret 2011

Po minuloročnej premiére organizuje Komisia skialpinizmu SHS JAMES a HO Iames Bratislava opäť zimné stretnutie horolezcov a skialpinistov Skialpstret 2011. To sa uskutoční v dňoch 14. až 17. apríla 2011 na Popradskom plese.

Programom podujatia budú individuálne a spoločné horolezecké a skialpinisticko - horolezecké túry s inštuktormi horolezectva a skialpinizmu na vrcholy a sedlá v Mengusovskej a Zlomiskovej doline.

Večerný program bude venovaný predovšetkým skialpinizmu, skialpinistickým podujatiam v slovenských a zahraničných veľhorách a skialpinistickým expedíciám. Veľký priestor bude venovaný problematike ochrany prírody a skialpinizmu v Tatranskom národnom parku a ďalších chránených územiach na Slovensku. Organizátori rokujú so Správou TANAP-u a so Štátnymi lesmi TANAP-u o aktívnej účasti na podujatí, zabezpečení prednášok o ochrane prírody a účasti ich zástupcov na spoločných túrach.

Podrobnejšie informácie o ubytovaní, účastníckom poplatku a potrebnom výstroji sa nachádzajú tu. Prihlásiť sa je možné do 13. marca.

Titulná fotografia: V pozadí Zlomisková veža
Fotografie: SHS JAMES

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotogaléria k článku

Najnovšie