Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná Hoverla I.

Diskusná téma K článku: Zimná Hoverla I.

Je marec 2008 a kamaráti sa práve vrátili z akcie Dobrodružstvo na Ukrajine- Xtreme. Po vzhliadnutí fotiek som pochopil, prečo extrém. Štyri dni odhadzovania snehu, neustále mokrí, očakávania zo zostupu, extrémny zostup. To všetko ma presvedčilo, že na takéto podujatie sa môže prihlásiť len naozajstný dobrodruh. Preto som sa rozhodol, že o rok to vyskúšam i ja.

Lukas

Dik, dávam do záložiek.
Dúfam, že sa tam tento rok dostanem aj na lyžiach.

Pulec

To je len degustácia.
A je nám dobre, no nie???

Majo Višňové

Eric

Ja som s nimi praveze nemal take skusenosti, ze by sa priamo na akcii tak vela pilo. Vzdy to bolo v pohode, ale je pravda, ze vzdy to boli akcie, na ktorych bolo treba podavat dost vykony (zimna priprava, Venediger,...). To ste asi este neboli na parkovisku v Kaiserbrunne v Hollentali, napriklad, alebo nejaky vydareny vecer na tatranskej chate...:))) Cesta domov, to je uz ina rec, to si kazdy vypil, co mu hrdlo racilo, hehe....

Fotofusher

...nepijúci turista abo lezec? Divný mi to druh.
Prečitajte si príbehy Ivana Zajíčka, ten tak krasne píše o chlastaní, že aj B.Hrabal je proti nemu šuvix.

Alino

Petko ja si ani moc nepamatam ze by sa tam nieco pilo. :-)

Sona

Este konkretne skusenosti: Napriklad na poslednej akcii Wilder Kaiser sme si dali po ture kazdy tak dve - tri piva, v rozmedzi od siestej do jedenastej vecernej hodiny, kedy sme sli spat, plus nejaka flasa fernetu na celu partiu. takto to bolo kazdy vecer. Na lago di garda sme si dva vecery robili varene vino v esusoch, kto nemal zaujem, dal si tiez plechovkove pivo. Spat sa chodilo tiez primerane.

Lubo

Osobne som bol na viacerych akciach s CK Rokosportom a trochu viac sa pilo len na Dachsteine a aj to nas v bujarosti rozpustila pomerne skoro teta z kempu. Sam sa snazim pit velmi malo, lebo potom na druhy den tahat na kopec orangutana, to mi veru za to nestoji.
Zaroven sa mi paci, ze aj ked niektori piji viac, nikdy to nesposobilo ziaden problem alebo ze by som ako malopijuci bol "mimo". Proste sa pije, ale ak niekto nechce, neznamena to, ze sa pozera potom na nevkusnu pitku...

Bdel

ak niekto povie ze na zajazdoch tejto CK sa nekonzumuje alkohol nad ramec, ide zrejme o pravidelneho navstevnika protialkoholickych rekreacii. Najbrutalnejsie su asi akcie v Rusku. Inak lepsiu CK v SR nemame. Matova genitalna zastera je uz tusim legenda :-)

OndrejP

mozno to bude tym, ze mam radsej vylety 2-5 ludi, nie masovky :-)

najlepsi vylet s rokosportom som mal dakedy davno, ked sme 5ti sli na 2 dni na hochschwab. takmer vobec sa nepilo, klud, pohoda, priroda, nocny vystup na vrchol. odvtedy ale pretieklo vela vody a cestovka sa zmenila, musi z niecoho zit :-)

Axel

Vulgarne okrem Matovej zastery :-)))(aj ked jedina sa stazovala kucharka v saslikarni, vraj sa nemoze sustredit)

Sona

Suhlasim, bola som na par akciach s Rokosportom. Nic sa mi tu nezdalo nad ramec inych turistickych akcii, vratane alkoholu. Kto chcel, dal si nieco, kto nechcel, nie. Hudobno-spolocenske vecery vynikajuce a kultivovane, nie vulgarne.

Axel

Bol som s Rokosportom na Ukrajine (na jesen). Nemozem povedat, ze sa nepilo (lebo sa pilo a kto chcel, tak aj VELA).
Ale tiez som sa necitil ako odlud, len preto ze som triezvy.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma