Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Sneh a skialp

Diskusná téma Sneh a skialp

Ahojte, popadalo cosi snehu v Tatrach. Myslite, ze sa uz da ist na skialpy bez toho aby clovek dral sklznicu? Co mi doporucite v Tatrach alebo Rohacoch na tohtorocne vikendove zahriate?

Oncosto

@vrana, už v nedeľu sa to ide zlepšovať, včera ma lámalo v kolene

Vrana

14.12. zjazdovka Lomnica - Skalnate pleso vysnezena umelym snehom velmi slusne. Mimo zjazdovky nula bodov a pochybujem, ze do noveho roku sa to zlepsi.

Bikemartin

7.12.2014 - Chopok juh - zo Srdiečka na Kosku hore zjazdovkou po technickom snehu, traverz do Zadných Derešov - tam je asi 20cm prírodného snehu, zjazdné iba smerom hore. Zjazd Prednými Derešmi na technickom snehu, takmer bez skál.

Tramal1

boris: v sobotu som bol na Rovnej holi, hrebeň až po Malý Zvolen bol vysnežený, bola viditeľná i stopa a skialpinisti na nej. Ďalej som nedovidel :-)

Boris-cz

Dobrý den,neměl by někdo informace jak to momentálně vypadá se sněhem na hřebeni Zvolen-M.Zvolen-Končitá-L.Revúce?
Po lyžovačce na Donovaloch se potřebuji dostat ten kousek na ubytko do Revúc.
Děkuji.

Tigervegetarian

Už sa teším až to začne. Ale osobne tentokrát zahájim zimnú sezónu tak, že si dám zo dva krát po dve hodiny na niekde skipas aby som si zvykol. Lebo predminulú zimu som na skipas nelyžoval vôbec, a keď som počas tej predchádzajúcej dal prvú túru na lyžiach, pri zjazde ma dosť boleli nohy v utiahnutých topánkach.

Jjano

Volal som na MRŠ v sobotu večer a tiež mi povedali, že na lyže to ešte nie je. Nafúkaný sneh má 5-30 cm, ževraj.

Phalike

z MRS podavaju pomerne caste aktualizacie o pocasi a stave snehovej nadielky cez FB facebook.com/#!/chatamrs aktualne hlasia "na lyzovanie to este nie je" ;)

Jjano

Tak si dovolím prvú sezónnu otázočku:

Nemáte niekto vedomosť ako to vyzerá so snehom Trangoška-mrška-Ďumbier? Prípadne odhad/názor, ako to bude vyzerať v nedeľu, po zajtrajšom snežení?

Ana

čaute, dnes 30.4.2013 som zo sedla Medziholie na Stoh našla skialpový modrý pás contour, kto stratil nech sa ozve na mail: anna.dziva@gmail.com

Zivan

Ako to vyzerá teraz so snehom vo Veľkej Fatre? Konkrétne Tlstá, Ostrá, Drieňok? Nebol tam niekto minulý víkend?

Milan_ke

po piatku: na ziarsku uz len na peso. takisto z ustia az po holy vrch takmer bez snehu, kolo baranca este ako-tak. na lyziach sa da bud z baranca rovno na chatu, alebo ziarske sedlo, smutne sedlo. ale celkovo sa ten sneh uz rychlo straca...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma