Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Múzeum lyžovania v Tatranskej Lomnici

Diskusná téma K článku: Múzeum lyžovania v Tatranskej Lomnici

Nielen športom je človek na horách živý a keď príde zlé počasie, prichádzajú na rad doplnkové aktivity. Čo tak navštíviť múzeum lyžovania? Jedno je v Tatranskej Lomnici a hneď v začiatku vám ho odporúčam. Čakala som niekoľko párov starých lyží a sánok, prípadne nejaké dobové fotografie, potrebný čas som odhadla na pol hodinku, aj vzhľadom na môjho 3-ročného sprievodcu. Keď sme ho opúšťali po vyše hodine, tak som bola nielen plná dojmov, ale najmä otázok, kam sa podeli všetky zaujímavé zimné aktivity, ktorým sa mohli návštevníci v minulosti v Tatrách venovať. Ale pekne po poriadku.

DanielaM

Ja myslim, ze by to ani nevadilo, ved o hodku pojde dalsia :-)

Phalike

Navstivil som to tam na jar a velmi sa mi to pacilo. Mnozstvo informacii a artefaktov na jednom mieste, kde clovek dokaze prezeranim fotiek, citanim popisov, prezeranim dobového vybavenia stravit kludne aj dve hodiny, takze pozor aby Vam neusla elektricka :)

TDD

a lyžiarske múzeum je aj:

  1. Podkonice
    lyziarskemuzeum.lanovky.sk
    Slovenské lyžiarske múzeum sa nachádza v obci Podkonice severovýchodne od Banskej Bystrice. V prevádzke je od 1. septembra 2007. Odvtedy prostredníctvom svojich exponátov mapuje vyše 130-ročnú históriu lyžovania na Slovensku.
  2. Kremnica
    muzeumsportu.sk/…/lyziarske-m…

Je si čo obzerať.

Misko79

Pekny clanok o zaujmavom muzealnom pocine, zaujimalo by ma naco boli tie dzindziky na spicke lyze, nebolo to na uchytenie pasov?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum