Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skialpové pásy Gecko

Diskusná téma K článku: Skialpové pásy Gecko

Pásy Gecko sú špecifické svojou „bezlepidlovou“ technológiou a dostali sme v redakcii na otestovanie hneď niekoľko párov. Preto bude táto recenzia poňatá netradične ako kompilácia troch pohľadov – jeden od starého skialpinistického vlka Miša, druhý od rekreačného šliapača Paliho a tretí – dámsky – od Veroniky. Štvrtý mal pôvodne pridať Ľubo, avšak pre zranenie k tomu nakoniec nedošlo.

Kendl

So sliapanim som zacal tento rok a prva volba na pasy bola aj vzhladom na cenu prave na Gecko. Neviem teda porovnavat, ale zatial som nemal ziaden problem ani s tym ze by do kopca nedrzali. Dokonca sa mi stalo ze chlapik co sliapal so mnou uz musel traverzovat a moje pasy este stale drzali. To moze byt samozrejme tym ze moje pasy su nove a tie jeho byt nemuseli. Kazdopadne nelutujem tuto investiciu, s plastovymi "rucickami" sa snazim narabat tak aby som ich nezlomil :-) hlavne ked je mraz. Netrufam si odporucit, alebo neodporucit (na to nemam naslpane :-) ), ale pokial niekto hlada v prispevkoch nejake info od uzivatelov, tak si dovolim povedat ze za tie peniaze asi neolutuje :-)

Mihusa

Pasy Gecko som mala tiez mozno vyskusat par krat tuto sezonu. Drzia dobre aj na lyziach aj na strmsich kopcoch. Lahko sa nasadzuju aj davaju dole, co velmi ocenujem. Jedine, co mi obcas zneprijemni slapanie su cervene paprcky, ktore sa dost casto pustaju mojich lyzi a sklzaju do stran. Kedze su z plastu tak sa daju relativne rychlo nasadit naspat, ale ako bolo spomenute v clanku, posobia krehko takze mam obavy, ze takouto castou manipulaciou moze prist ich zlomeniu. Inak spokojnost :)

77tomas

Na Velkonocny pondelok rano som tieto pasy prvy krat tiez skusal (Donovaly - Motycska hola - Zvolen) a musim potvrdit, ze aj v dost exponovanom kopci drzali velmi dobre. S lepenim/odlepenim nebol ziadny problem. Zatial spokojny, uvidim ako dlho vydrzia tie plasty, ale za tu cenu ( v akcii za 45 EUR) su paradne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum