Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Domček Horskej služby na Čertovici
Domček Horskej služby na Čertovici Zatvoriť

Pozvánka Lavínové kurzy na Čertovici

Dvojdňový lavínový kurz pod vedením profesionálneho horského vodcu, ktorý vás naučí správne plánovať túru, narábať s lavínovým vybavením, vyhodnocovať riziko terénu a snehový profil. Program kurzu obsahuje aj prednášku z prvej pomoci v horskom teréne, do ktorej vás zaškolí zdravotnícky záchranár Marek Šurina.

Domček Horskej služby na Čertovici v spolupráci s Mountanica.sk pozývajú na Lavínový kurz na Čertovici. Po skúšobnej zimnej sezóne 2018/2019 a usporiadaní dvoch termínov sú tentokrát na zimu 2019/2020 na výber štyri termíny. Na základe spätnej väzby bude vylepšených niekoľko detailov.

Dvojdňový lavínový kurz bude aj tentokrát pod vedením profesionálneho horského vodcu certifikovaného podľa UIAGM - Jaroslava Vonderčíka, ktorý vás naučí správne plánovať túru, narábať s lavínovým vybavením, vyhodnocovať riziko terénu a snehový profil. Program kurzu obsahuje aj prednášku z prvej pomoci v horskom teréne, do ktorej vás zaškolí zdravotnícky záchranár Marek Šurina.

Výhodou je balíček ubytovania, stravovania a kurzu v jednom, záujemca si teda nemusí riešiť všetko v osobitnom režime. Ubytovanie a celkové zázemie bude zabezpečené v Domčeku Horskej služby na Čertovici, ktorý má jedinečnú polohu pár metrov od hlavnej cesty a zároveň prakticky na svahu. Stravovanie ako aj ostatné služby a celkový prístup k účastníkom sa personál snaží riešiť v rodinnom duchu.

Termíny, kompletný program, podmienky účasti, prihlasovanie a všetky ostatné detaily nájdete na tomto webe, alebo facebook evente.

[ Tipy na túry a aktuality z hôr môžeš sledovať aj na našom FacebookuInstagrame ]

Fotogaléria k článku

Najnovšie