Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chleb a Veľký Kriváň na skialpoch

Peterf

Rasto vobec neslo o ochranarstvo-islo o to aby to ludia vedeli a necudovali sa ked im bude chciet niekto naparit pokutu.

Lubo

Podla mojho nazoru, pokial tam nie je dopravna znacka, tak dopravna policia ziadnu pokutu naparit nemoze. To by si kazdy mohol nakreslit co chce a potom chciet od policajtov, aby to riesil. Aj obce, ked chcu na svojom uzemii korigovat dopravu, musia sa dohodnut s policiou, aby to osadili oni.

Priesil

Znacka, neznacka, je to vsetko v nas, ako sa v lesoch a horach budeme spravat, taku prirodu zanechame pre dalsie generacie. Keby tam aj znacka nebola, podaktory su schopny ist na aute az po chatu, a keby tam bola, u nas je hrdina ten co nic nerespektuje.

Lubo

Znacka by mala byt za miestom vhodnym na otocenie alebo na parkovanie. Ak je pri odbocke na Sutovo, tak tam sa v zime na normalnom aute neda ani jedno ani druhe. Zakazy su fajn, ak maju zmysel a su vykonatelne.

Peterf

Lubo mas pravdu,malo by to tak byt,ale znacku si mozu dat len na hranicu svojho pozemku. Okrem policajtov ti pokutu zo zakona moze dat aj lesna straz. To improvizovane parkovisko vlastne ani nie je parkovisko ale lesny sklad a vsetci mozme byt v podstate radi ze to urbar toleruje-ja som nechal auto v Sutove,kde mi ho este aj jeden stary pan postrazil.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov