Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Ferrino Aiguille 28

Diskusná téma K článku: Batoh Ferrino Aiguille 28

Nájsť ideálny batoh pre všestranné využitie v prírode je niekedy ťažké. Najmä ak máme väčšie množstvo požiadaviek, čo všetko by ten náš vyvolený mal obsahovať. Ak hľadáte v segmente batohov nižšej litráže, tak práve tento článok je pre vás. Predstavíme si technický batoh od firmy Ferrino – nový Aiguille 28.

In Nomine Noctis

no nic v zlom, ten material co Ferrino pouzilo na ten vake je podla mna sh*t, nejde tu vobec o to kto ako zachadza s vakom ale o pouzitom materialy, a v tomto podla mojho osobneho nazoru je pouzity nevhodny material, ktory jedoducho v spojoch nedrzi a trha sa, prilepim fotky !

Adushka

Každý má iné preferencie. Mne práve vyhovuje, že je materiál ľahký, mám aj Deuter (40+10) a hoci naň nedám dopustiť, tak túto 28čku od Ferrina som využila oveľa viac. Inak nič v zlom, ale chlapi väčšinou nezachádzajú s vecami nejako opatrne (viď moja polovička), tak sa nedivím, že je batoh u chlapa viac zničený než u ženy :)

Jano.gordiak

Zdravim, mam tento batoh 38l asi 3 roky. Pouzvivam ho obcas ked idem do prirody resp. v zime na lyze a snowboard no taktiez, keby som sa mal rozhodnut este raz, tak urcite si kupim deuter alebo salewa, nad kt. som vahal. Material vobec nie je pevny (skor iba lahky) a tiez sa mi trha oblast kde su popruhy na ramenach site s batohom (a par dalsich miest je tiez potrhanych). Ja by som ho neodporucal...nemyslim si ze ho vyuzivam v takej miere, aby mohol byt potrhany asi na 5tich miestach. Plus chyba plastenka a je tam velmi malo zipsovych priehradok na odkladanie drobnosti (iba na bedrovom pase a na vrchu batoha).

In Nomine Noctis

caute vsetci, tento kus mam uz skoro dva roky, ruksak ako super, idealne velky ale ten material co taliani pouzili je na zaplakanie...mozem doma nafotit a preposlat fotky ak bude zaujem, spodok sa mi zacina trhat, ramienka taktiez odchadza latka v bodoch presitia, ak by som sa mal znova rozhodnut, rozhodne by som siel do Deutera

Honza75

Tak teď váhám, recenze na batoh se mi líbila, ale původně jsem měl vyhlídlý trochu jiný typ batohu .. taky tedy značku Ferrino, ale jiný model, skoro stejná litráž. Ale teď nevím který z toho, poradíte.. Dám na zkušenosti. Koukal jsem na Boulder.

MisoM

V clanku bola dnes aktualizovana fotodokumentacia

Tomas99

8 fotiek a ziadna nezobrazuje asi to najdolezitejsie ... chrbtovy system ;)

Jonathan.sk

Matuš, ty si hovoríš fotograf? Nehanbíš sa vlastnú babu fotiť so širokáčom???
Baba nie je krajina...., na Adushkinom mieste by som Ti za tie fotky uši vytrhal.

Adushka

Peter61: fotky popruhov veru nemam, ale nie je problem pri najblizsej prilezitosti dorobit. Motyka na kabelke ma 65cm.

Boro: Fakt je ten batoh na pohlad mensi, sirokac urobil svoje nielen s batohom, ale aj mojim pozadim, heh :))

Peter61

Bdel, kedy si ho kupoval ? Ta vodotesna uprava zipsov je IMHO vzdy loteria - ale asi by som to reklamoval.

Inak ani výrobca na stránku nedal fotku od chrbtovej strany. Tuto som si až teraz všimol oko na matroš. MatusM by mohol lepsie prehrabat kartu a preorat fotodokumentaciu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma