Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Haute Route Vysoké Tatry

Diskusná téma K článku: Haute Route Vysoké Tatry

Lyžiarsky prechod cez vysokotatranské sedlá má viacero rôzne dlhých a obtiažnych variant, ale radi ho prirovnávame k alpskej klasike nazývanej Haute Route (Cesta vo výšinách). Tá naša tatranská "Ót rút" nie je až taká dlhá, avšak je krásna a tiež dá zabrať.

Aaaa

Neviete mi povedat, ci je prejazdne na skialpoch stara zjazdovka zo Smokovca na Hrebienok (vlavo od kolajnic) ?

Peter61

Mišo, prepáč mi zasieranie dyskusie, ale na shatterhandove "tury po sumraku" v NPR si dovolim reakciu:
Je to nevykonatelna cast NP TANAPu, obzvlast ak ide o spomenute useky : lesna cesta Biela Voda - Brncalka a asfaltka ku chatam pri Popradskom pl.
"V chránených územiach s piatym stupňom ochrany je pohyb po turistických a náučných chodníkoch dovolený v dennej dobe od hodiny po východe slnka do hodiny pred západom slnka."

Shatterhand

Pekná túra
V súlade s článkom " Ako písať článok na HIKING.SK" by však mala redakcia pripojiť link na ešte stále platný Návštevný poriadok TANAP-u z roku 1999 s prílohami. I keď je to klasická túra a najlogickejší smer prechodu pohoria, bežne sa tam lyžuje a možno to aj ochranári v tichosti tolerujú, úsek Zbojnícka ch. - Popradské p. oficiálne povolený nie je a túry po súmraku tiež nie.

Lubo

Ad Melekovci:
klobuk dolu :) na Vetroplachu aj pekne popisane.
Ad Miso:
Paradna tura a riadna porcia. Na take si zatial netrufam, mozno rozdelene na dva dni. Nacim trenovat...

Vrana

Klasika, ktora vzdy potesi ;-)

K vykonu Melekovcov, len hlboka poklona pri ktorej si buchnem celo o zem. Fakt ze nasinec v ich vedu riesi diametralne ine veci, ako je prechod Tatranskeho masivu na lyziach.

Majoooo

Parada... Ale chcelo by to nastavit spravne white balance na fotaku, vsetky fotky tahaju do modra

Peter61

Palo : ten Martin musi mat pivny pupok !

alebo pre velkych xlapcov je aj :

" Gipsy poznal Tatry možno lepšie ako svoju obývačku "http://www.activeplanet.sk/index.php?option=com_content&view=article&id=142&lnk=

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma