Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: O čom bude skialp sekcia HIKING.SK

Diskusná téma K článku: O čom bude skialp sekcia HIKING.SK

Naši fanúšikovia na Facebooku o pripravovanej skialpovej sekcii vedia už dlhšie. Dnešným dňom však sekciu spúšťame oficiálne. Preto vám chcem priblížiť, akým témam sa bude venovať a pre koho bude určená. Taktiež vám predstavím novú službu posielania hlásení o počasí a podmienkach pre aktivity v horách, ktorú spúšťame súčasne so skialpovou sekciou.

Lubo

Dakujem Vranovi, ze nas upozornil na chybu vo fore :-).
Uz by malo vsetko fungovat.

PaliT

Skúšam, či mi to funguje, viď príspevok v hiking.sk...

Jjano

Mne sa tato skialp sekcia zobrazuje o dost horsie, ako samotny hiking. Pismena su akosi hrubsie a najma rozmazanejsie, menej kontrastne.. a zda sa, ze ani nie su cierne, ale nejake sede...

Tono

Zatial to ide mne Ok, keby daco, pisem Lubovi email!

Tigervegetarian

Pridanie sekcie o skialpinizme je dobrý nápad. Úprava dizajnu príjemným osviežením, a taktiež aj tento úvodný článok je pekne napísaný. Teším sa na ďalšie.

Lubo

@jjano
Mozes mi poslat screenshot + napisat aky system pouzivas a aky prehliadac? A taktiez mi napis, ci tato tvoja vyhrada smeruje na titulku skialpu, zobrazenie clanku alebo diskusneho fora.
Text by mal byt cista cierna na rozdiel od centralneho hikingu, kde je text (roky) velmi mierne do seda.

PaliT

Lubo, tvoj text sa zobrazuje ako hex #7A7675 rgb(122, 118, 117)
(teda sivé)
Po dním je "dnes 21:35" a ten je hex #989997 rgb(152, 153, 151)
(skôr čierne)

PaliT

Samotný text príspevku sa tvári ako font Roboto (pozerám to cez Firebug na Safari).

PaliT

Opravujem, keď som si text výrazne zväčšil, tak dôjdem k tomuto:

494949

a

444444
Jjano

Lubo, veľmi sa mi páči pripravovaná rubrika "Aktuálne podmienky". Človek musí teraz hľadať podmienky kade-tade a ak sa toto podarí, tak by to mohlo vytvoriť "systémový nástroj" :-) Nie celkom však rozumiem tej formulácii v článku, že kedy bude dostupná, resp. pre aké oblasti. Bude od začiatku dostupná aj pre neskialpové oblasti? Či ako to bude? Takú rubriku treba totiž bez ohľadu na to, či ide o skialp alebo nie... čo?

Ja?No!

bude táto rubrika aj pre
expedičných BC bežkárov? Čítal som, že o názve sa nediskutuje, ale hiking na lyžiach by myslím nikoho neurazilo ;)

Stanley.sk

Taka otazocka.. neslo by pridat nejaky rychly odkaz na skialp sekciu aj do hikingu? Tak ako je v skialpe vpravo hore.. Urychlilo by to presun, ked to uz teda musi byt rozdelene..
Nechcem vam do toho kafrat.. urcite mate nejaku svoju koncepciu.. ale ja by som si kludne vedel predstavit jednu stranku, kde by sa umiestnovali clanky aj z hikingu aj skialpu aj cykla.. Osobne si zo zaujmom pozriem rad vsetko.. Napr. vo forme, kde by bola hlavna stranka rozdelena na tri stlpce.. pre kazdu sekciu jeden a povedzme s moznostou nejakeho filtra.. Ale to len tak za seba.. ;)

Lubo

Na vsetkom sa pracuje :-) zaroven vsak treba robit predvianocne nakupy, vencit rodinku, ozdobovat kadejake cukrovinky a tak podobne. Preto postupne. Hehe.

@stanley.sk
Na titulke bude vpravo hore odkaz ako hovoris. Bude vyzerat cca rovnako ako tu na skialpe. HIKING.SK buduci rok prejde dost vyraznymi zmenami v dizajne, pricom titulka bude vsetko vhodne integorvat. Samozrejme, sekcie chceme zachovat, lebo v jednom koncepte davat dokopy uplne vsetky temy by bolo zlozite a co je zlozite, to odpudzuje :-).

@ja?no!
BC lyzovanie mozeme pokojne povazovat za "skialp v nizsich polohach". Isto to nikoho neurazi. Povone sme chceli urobit nazov ski.hiking.sk avsak nam to prilis evokovalo zjazdove lyzovanie.

@jjano
Sluzba Aktualne podmienky je uz pristupna na titulke skialpu. V pravom stlpci. Vyplnis najprv pohorie a aktivitu a potom pokracujes vo vyplnani ako ti formular narasta. Obmedzanie na skialp nie je. Len este musime dotiahnut detialy, spustit mobilnu webku pre lahke odosielanie priamo z telefonu v terene.

@paliT
Ano, presli sme na font Roboto, ktory je specialne dizajnovany na webove a appkove ucely. Je k dispozicii v mnozstve rezov, takze tam kde treba mozeme pouzit zuzene a tam kde treba tenke ci polohrube pismo. Co sa tyka farby, tak forum nie je uplne este preklopene a pismo bude o par dni vacsie a cierne tak, ako je to v clankoch tu na skialpe.

vsetci:
Pokojne tu prosim piste svoje dojmy, su pre nas dolezite v dalsom vyvoji :-).

Jjano

Lubo, tá sekcia o podmienkach vyzerá buť úplne super skvelá. Len musíme naučiť čo najviac ľudí nahlasovať podmienky :-) No a na to potrebujeme aj nejaké tlačidlo. Niečo tam chýba - keď vyplním nejaké rubriky, tak potom čo? Chýba tam niečo ako "Odošli" ... ?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov