Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Tipy na skitúry: Veľká Zmrzlá dolina

Diskusná téma K článku: Tipy na skitúry: Veľká Zmrzlá dolina

Ak máte radi poriadnu zimu a neprekáža vám, že celú túru strávite v doline bez teplých slnečných lúčov, aj vy by ste sa mali vybrať do Veľkej Zmrzlej doliny. Výstup vás síce potrápi, ale naskytnú sa vám nádherné výhľady na okolité štíty a na Belianske Tatry. Cestou dolu si užijete nádherný zjazd s lyžovačkou v úzkom žľabe.

Vrana

Nemyslel som ziadne kuzla vo photoshope, len 2-3 trivialne oparacie ktore fotku radikalne zlepsia. Ale ok, je to vec nazoru.

k turam gratulujem, najme ak to bolo super,super,super,gut ;-)

.ph

Michal, upravy v pocitaci neriesim a ani do buducna neplanujem. Na mojom notebooku, kde z kazdeho uhla vidim inu farbu a iny jas je to kontraproduktivne. Mne stacia dokumentacne momentky odfotene na automaticky rezim bez uprav. Vecer pred vystupom nebol ziadny basavel, tak neviem preco to vsetci otacali. Tento rok sme to dali do sedla 3x za 2 dni plus nejake zjazdy pod Usatou, takze super, super, super gut.

Vrana

alebo doma v teple v PC pohybat krivkami

Peter61

ad tmave foto :
Na snehu stoji za vyskusanie pri reportazi nastavit si bracketing : stred, +1 EV, +2 EV a pod., a z toho mozno daco vyjde.

Vrana

Clanok fajn opisny, hlavne pre niekoho kto sa tam chysta prvy krat. Co sa mi nepaci su fotky, brutal tmave.

Trosku som prekvapeny, ze ste to vsetci otacali naspat. Asi tazky vecer :-)

.ph

Ešte také menšie doplnenie: žľab, ktorý v článku nazývam Fľaška (zažitý názov medzi horolezcami) je v skutočnosti jeden z trojice vodopádov a nazýva sa Dlhý vodopád. Naľavo od neho je Medený a potom Závojový vodopád.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma