Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skialpové nohavice Dynafit Broad Peak

Diskusná téma K článku: Skialpové nohavice Dynafit Broad Peak

Dobré nohavice na skialp musia zvládnuť protichodné požiadavky svojich majiteľov – nesmie sa v nich potiť pri šliapaní a nesmie v nich byť zima pri zjazde. Niekto to rieši kombináciou priedušných šponoviek na výšľap, na ktoré si potom oblečie ľahké fukerky na zjazd. Ja mám radšej kombinované riešenie, v ktorom zvládnem oboje bez obliekania. Takým sa snaží byť aj model Broad Peak od Dynafitu, ktorý nosím druhú sezónu.

Bikemartin

Tiež som dokupoval k skialp nohaviciam traky v tvare ´Y´. Našiel som v armyshope ;-) armytop.com/Traky-nohavicove-…

Na týchto Broad Peak by mi asi chýbali vetracie otvory na stehnách (aj keď je zadná časť z priedušného materiálu).

Lubo

Vetraky mi nechybaju. Su dostatocne priedusne na zadnom dieli. Da sa to trochu suplovat otvorenim bocnym zipsov, lebo vrecka su zo sietoviny. Ale nejaky zasadny rozdiel to aj tak podla mna neurobi.

Inac ja sa snazim bocnym zipsakom vyhybat. Na jednej ture som takto masivne vetral cez zipsy na Fjallraven Keb nohaviciach a potom ma fest boleli bedrove klby. Zips by mal kazdopadne byt otvaratelny zdola nahor a nie opacne. Lebo vetraniue stehna v strednej casti je OK aj ked prefukne/premrzne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov