Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Primaloft vesta a šortky od La Sportiva

Diskusná téma K článku: Primaloft vesta a šortky od La Sportiva

Vesta sa volá Climate a šortky Shakkar. Hoci sú mená odlišné, ide o set ľahkého prídavného zateplenia s tenkou vrstvou Primaloft izolácie. Hoci oba odevy sú výrobcom cielené na skialp, vďaka malým rozmerom a minimálnej váhe ich môžete v batohu nosiť takmer hocikam, len tak pre istotu. Však dodatočné zateplenie sa môže hodiť kedykoľvek. Najmä vesta má skutočne široké pole použiteľnosti počas celého roka, šortky sú zas skôr zimná záležitosť.

Merhorn

asi hlupa otazka ale kratasy na nohaviciach maju aky vyznam? nosia to tak bikery a sem tam turisti ale maju pod tym leginy a to vyznam ma. toto mi pride divne.

Peter61

Merhorn, som sa ďyvyl pred x rokmi, ked som videl kratasy na pretekarkach pri zjazdovom lyzovani. Na vleku, pri treningu, pauzach etc.

Na ostatne zadverove aktivity mozu byt zaujimave ako rachle zateplenie najma vtedy, ked horna vrstva nie je na zips, a teda bolo by treba davat dole topanky.

Lubo

Merhorn, o vyzname pisem v clanku, precitaj si :-)

Merhorn

hmm,sranda. ale inak tusim som este nikoho s touto kombinaciou nevidel. ale tak zrejme ked to je pre bikerov ok,bude aj pre pesich. len som sa tomu divil. tak som zas mudrejsi o kustik :)

Rast

a naco tie sortky? to som ani z clanku nepochopil. Podla mna teda pekna blbost a mozno nejaka moda, vyznam ziaden v tom nevidim, len vytahovanie penazi z vrecka. A naviac to vyzera debilne, zachvilu budem esukne nosit nie?

Peter61

ach merhorn, jajaj.
co to len povedal Polívka pani JUDr.Chýlkovej ?

Rast

ano tu sukno poznam, videl som to. Kratasy do zimy nepatria, je to blbost.
Pan na fotke ma nejaky zvlastny postoj, ci to je zamknutou patou? Pri vystupe to je nepohodlne :-)

Merhorn

Peto, asi to bude nejaky znami vyrok ale neviem a nejdem to teraz hladat :)
Ale viem,ze hlupak je ten co sa nespyta, nie ten co chce vediet :)

Merhorn

Precital som si clanok Lubo. Tak nebudem sa hrat na mudrca, musel by som to skusit a pripadne potom sa nalezite vyjadrit, asi by som ale skor iny matro dokupil ako tieto sortky, moj nazor len. Na biku to je fakt dolezita sucast oblecenia, ked je chladnejsie trosku. Ktovie, ak pises, ze to je ok a ma to uplatnenie, nemam ti preco neverit :)

Mišo D

Na pasy rad nosim priedusne a strecove gate, dobre dychajuce. Ked velmi fuka tak mi mrznu urcite casti tela. Vtedy si navliekam navrch gorace, alebo si tam napcham nejaky buf... Take trenky chcem!

Merhorn

a nejake strecove softshelove gate s niecim na sposob windstopperu a moznostou rozopinania aspon na lytkach ci stehnach nie je?

Peter61

Merhorn, nepoznat zakladne kamene csl.filmovej kultury je protiustavne !!!
youtube.com/watch?feature=pla…

bikemartin 14:09 :
az sa divim, kde vsade som metodizoval ( ako PK) tentoraz k noseniu sukne pri lezeni.
Miso : zisli by sa mozno priliehavejsie, ako ma na fotke sef

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum