Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lyže black crows na Kamienke

Diskusná téma K článku: Lyže black crows na Kamienke

Jednou z milých povinností hikingového testera sú testovačky, ktorých však veľa nebýva, lebo je málo výbavy, na ktorej otestovanie stačí krátka doba. Jednou z nich sú lyže, na ktorých stačí par jázd a hneď viete, či vyhovujú. Málo známa značka black crows organizovala akciu na najlepšom možnom mieste – na Kamennej chate pod Chopkom. Vďaka stredisku je možné otočiť veľa jázd, no voľný terén je rovnako dobre k dispozícii.

Raymond

Ak sa mozem podelit o skusenosti, resp. dat doporucenie - momentalne som si na konci tejto sezony zadovazil VOOLKL VTA 88 LITE, 170 cm. Vaha jednej lyze cca 1000g, absolvoval s nimi jednu vychadzku v Zapadnych Tatrach,central Salatinu a velkonocny vikend v Silvrette, TUOI hutte (tury Piz Buin, Jamspitze, Dreilanderspitze) a musim povedat, ze kazda peny co tie lyze stoja je opravnena. Na vyslape necitite, ze okrem lyziarok mate nieco na nohe, pri zjazde su spickove na vsetkych druhoch snehu. Pravda sedi im vyssia rychlost a dlhsi obluk, ale ani v strmom svahu a na svih sa nemate coho bat. Mam to nakombinovane s ATK race bez brzdiciek. Videl som aj s Marker king pin, ale to mi pride s ohladom na vahu lyze degradacia toho k comu je urcena. Absolutne to najlepsie co som zatial mal a momentalne asi bezkonkurencne na trhu. Nie nadarmo su vitaz posledneho ISPO award.

Phalike

Zobrazi stranku, hornu ponuku aj spodnu cast s infos ale stred kde maju byt lyze nie, skusil som to doma, na Chrome to blbne, ale len tie dvoje co som pisal nizsie, cez IE to ide bezproblemov. Drobna anomalia se vloudila.

Lubo

Zaujímavé, teraz som to preklikal a všetko ide OK. V čom je problém? Že nezobrazí vôbec stránku, či iná chyba?

Phalike

Mne osobne tiez nefunguje link na Ova freebird a Orb freebird. A ani ich neviem najst v ponuke na stranke.

Radol

Skvelý výraz "vitrínkové lyže". Lubo má svätú pravdu. Kopec ľudí má lyže na podmienky aké by chceli a nie aké u nás sú.

Lubo

Ked si chces kuknut tie lyze na stranke vyrobcu, v tabulke v clanku je ku kazdej lyzi aj link :-)

Raymond

Oni tie lyze vobec nemaju v ponuke :-), ale uz ta nebudem trapit :).

Lubo

Raymond, su tam linky a tam aj odporucane ceny. Neviem ako to vyzera s konkretnymi predajnymi cenami v slovenskych obchodoch.

Co sa tyka obchodnikov, tak by mali byt k dispozicii v GeoSport Nemecka, Piso sport DK, Lacny Skialp Vrutky, OutdoorGuide BA. Mozno aj dalsie, no nezapamatal som si :-).

Dovozca pre SR+CR: summit-trade.cz

Raymond

Škoda, že si tam nedal orientačné ceny a kto je dovozcom do SR/ČR, aby si vedel prípadný záujemca porovnať konkurenciu atd...

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma