Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kde si požičať skialpy (prehľad požičovní)

Diskusná téma K článku: Kde si požičať skialpy (prehľad požičovní)

Láka vás skialpinizmus, no neviete, či vás bude baviť? Chcete najprv otestovať výbavu pred tým, ako sa rozhodnete, čo si kúpite? Či sa na pásy dostanete len zriedkavo a tak bude menej nákladné si zakaždým požičať? V takýchto prípadoch sa hodí požičovňa a preto sme pre vás pripravili prehľad trinástich požičovní na Slovensku – v mestách, ale aj pod kopcami.

Lubo

Aktualizacia:
Do prehladu sme doplnili Geosport Nemecka a Sportrysy Poprad.
Naopak, vyradili sme RAW Vratna pre prapodivny sposob komunikacie a taktiez sme nasli v archive nasho fora negativne referencie.
Tiez sme vyradili HUDYsport KE, kde uz pozicovnu nemaju.

Rdbb

trendsport.sk/pozicovna

Ako ski servis od okolia len dobré skúsenosti (btw keď bol u nás pred rokmi ešte ako taký športovo vrcholový klasický beh, robili preň).
Ale pre predmetné - požičovňu skialp skúsenosťou neposlúžim, len že i túto ponuku majú.

Lubo

GeoSport sme oslovili, no do uzavierky nam nevyplnili dotaznikovy formular. Pokial maju nulovu alebo nizku hotovostnu zalohu, tak by boli zaujimavou moznostou.

Michal Šolony

Chýba aj Geo Šport v Nemeckej.
Otvorené aj cez víkend, mal som tam teraz požičané kombo Dynafit Speedfit 84 (úplne nové) + Scarpa F1. Neviem aké ďalšie modely/značky sa požičiavajú..
Záloha 0€, požičanie za 29€.

Daniel Poráč

V jasnej sa da aj v SKI SCHOOL SMILE priamo na Bielej Puti...vybavenie SCOTT superguide 88, lyziarky CELESTE a COSMOS III.

ski-smile.eu$ret

Tomáš Kališ

Ešte chýba skialpcentrum.sk$ret v Jasnej, Lyže Movemenet, Volkl, lyžiarky Scarpa. Super prístup, ochota všetko vysvetliť a nováčika aj zaučiť ;)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma