Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skialpové začiatky na Unterbergu

Diskusná téma K článku: Skialpové začiatky na Unterbergu

No, v mojom podaní to ťažko nazvať skialpom, ale dávam ako tip pre budúce roky. Možno sa mi praví skialpinisti budú smiať, možno nie, ale každý raz začínal - takže už dosť mojich kecov, budem rád, keď budete pokračovať v čítaní mojich skúseností na Unterbergu.

Vladimir Popluhar

Martin - z tej strany od Thalu je to lahké, neviem ako to je z druhej strany. Ver mi, že po mojich štrapáciach s nohou určite nebudem nič riskovať. Vyberám len lahké trasy.
Pali - neboooj - Ty si tak dobrý, že aj mna predbehneš o pár minút :-) - ja som tvrdý pohoďák a určite sa nikam neponáhlam. Ja si to vychutnávam.

PaliT

Vladko, ja som to skialpovanie bral skôr obrazne, keďže so smrťou v očiach sa spúšťam na BC bežkách. Ale minule som bol na Medziholí s dvomi skialpinistami a neťahal som za kratší koniec. Niečo vymyslíme. :)

Martin knor

Uf, dost riskujes. Davaj si pozor.

Na Unterbergu som bol pred par rokmi na snezniciach z opacnej strany z Adamstal. Hore popri Waller Bachu a dolu cez Durrholzer Kreuz a Lechner. Ale hore bola hmla, nic som nevidel.

PaliT

Výborne napísané, mal som pocit, ako keby som tam bol s autorom. Pobavilo, takto nejako by vyzeralo aj moje skialpovanie. :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma